درمان آنلاین لکنت در 4 گروه سنی

درمان آنلاین لکنت

درمان آنلاین لکنت یکی از راههای عالی برای درمان لکنت است. همه ما گفتار “غیرصاف” یا ناروان را تجربه کرده ایم. ممکن است در حین صحبت کردن، از صداهای پرکننده استفاده کرده باشیم و یا تکرار کرده باشیم. با این حال، به این موارد لکنت گفته نمی شود.

لکنت زمانی اتفاق می‌افتد که فرد دقیقاً می‌داند چه باید بگوید، اما در حین صحبت کردن دچار ناهماهنگی می‌شود. افرادی که لکنت دارند انواع و شدت ناهماهنگی های متفاوتی دارند. آنها ممکن است قسمتهایی از کلمات یا کل کلمات را تکرار کنند (تکرار)، یک صدا را برای مدت طولانی بکشند (طولانی شدن)، یا در بیرون آوردن صدا مشکل داشته باشند (گیر).

لکنت بیش از گفتار ناروان است. این نوع حرف زدن می تواند بر روی دید یک فرد از خود تأثیر بگذارد. لکنت بر ارتباطات، تعاملات اجتماعی، روابط شخصی و انتخاب های شغلی تأثیر می گذارد. اگر لکنت دارید، یا کسی را می شناسید که لکنت دارد، در اسرع وقت با مرکز جامع گفتار درمانی و کاردرمانی تبریز یاشام و یا مرکز آموزش و توانبخشی اختلالات یادگیری یاشا تماس بگیرید و با متخصص گفتار درمانی یاشام صحبت کنید.

درمان آنلاین لکنت یاشام

درمان آنلاین لکنت

گزینه های درمانی لکنت که امروزه در دسترس هستند برای هر سنی کارآیی دارند. تنها چیزی که نیاز دارید صبر و استقامت است تا گفتار خود را روان کنید. شما می توانید همه چیز در مورد لکنت، علائم و نشانه های لکنت، علل آن، تمرینات لکنت و درمان آنلاین لکنت را در اینجا بیاموزید!

سوالات مهم در مورد لکنت

لکنت چیست؟، انواع مختلف لکنت چیست؟، آیا لکنت زبان رایج است؟، علائم و نشانه های لکنت چیست؟، اثرات دراز مدت لکنت چیست؟، چه چیزی باعث لکنت زبان می شود؟، چه زمانی برای درمان لکنت باید با یک گفتار درمانگر صحبت کرد؟، از درمان لکنت چه انتظاری باید داشت؟

DAF یا تاخیر پس نورد شنیداری چیست؟، تاخیر پس نورد شنیداری یا DAFچگونه می تواند به لکنت کمک کند؟، Fluency Shaping یا شکل دهی روان چیست؟ چگونه می تواند لکنت زبان را کاهش دهد؟، اصلاح لکنت یا درمان لکنت چیست؟، چگونه والدین می توانند به کودکی که لکنت زبان دارد کمک کنند؟، چگونه مرکز جامع کفتاردرمانی و کاردرمانی تبریز یاشام و مرکز آموزش و توانبخشی اختلالات یادگیری یاشا می تواند در ارزیابی و درمان لکنت کمک کند؟

لکنت چیست؟

لکنت زبان یا لکنت یک اختلال گفتاری است. هنگامی که از اوایل کودکی شروع می شود، گفتار درمان ها از آن به عنوان یک اختلال روانی گفتار در دوران کودکی یا لکنت رشدی یاد می کنند. تکرار صداها، هجاها یا کل کلمات، طولانی شدن صداها و گیر های کلمه از ویژگی های لکنت است.

اینها رفتارهای اصلی لکنت هستند. لکنت باعث قطع جریان عادی گفتار می شود. در بسیاری از موارد، این تکرارها، طولانی شدنها و انسدادها با پلک زدن سریع چشم، تکان خوردن لب ها و حرکات فک و سر همراه است. اینها رفتارهای ثانویه لکنت هستند.

انواع مختلف لکنت چیست؟

درمان آنلاین لکنت

اگرچه تقریباً همه انواع لکنت شامل تکرار، طولانی شدن و گیر است، تفاوتهای جزئی بین انواع مختلف لکنت وجود دارد.

لکنت رشدی

لکنت رشدی بیشتر در بین کودکان شایع است. علائم لکنت ممکن است زمانی شروع شود که کودک بین ۲ تا ۵ سال سن دارد. یک نظریه این است که کودکان خردسال به سرعت مهارتهای کلامی را کسب می کنند. با این حال، مهارتهای گفتاری و زبانی آن ها به اندازه کافی برای پاسخگویی به خواسته های کلامی آن ها بالغ نیست. این عامل باعث استرس می شود که منجر به لکنت زبان می شود. تکنیکهای لکنت درمانی برای کودکی که لکنت دارد، می‌تواند تسلط کودک شما بر روی گفتارش را بهبود بخشد.

لکنت نوروژنیک

درمان آنلاین لکنت

لکنت نوروژنیک نوعی لکنت اکتسابی است. آسیبهای تروماتیک مغزی (TBIs)، سکته مغزی، تومورهای مغزی، و بیماری های عصبی می تواند منجر به اختلال در گفتار در افراد شود. برخلاف لکنت رشدی، لکنت نوروژنیک می تواند به طور ناگهانی در بزرگسالانی که هیچ سابقه اختلال گفتاری ندارند شروع شود.

لکنت روانی

لکنت روانی یکی از رایج ترین اشکال لکنت است. معمولاً در بزرگسالان به دنبال ضربه روانی یا عاطفی مشاهده می شود. چندین روانشناس و روانکاوی برجسته لکنت روانی را یک واکنش تبدیلی می دانند.

لکنت فارماکوژنیک

لکنت فارماکوژنیک یا ناشی از دارو پس از مصرف دوز نادرست دارو یا شروع داروی جدید توسط فرد شروع می شود. این می تواند از عوارض جانبی داروهایی مانند گشادکننده برونش یا ضد افسردگی باشد. در بیشتر موارد، تنظیم دوز دارو یا جایگزینی آن، اختلالات گفتاری را کاهش می دهد.

آیا لکنت زبان رایج است؟

درمان آنلاین لکنت

حدود 5 درصد از کل جمعیت لکنت دارند یا در یک سن لکنت داشته اند. بر اساس NIDCD، حدود 3 میلیون آمریکایی لکنت دارند. داده های Stutteringhelp.org نشان می دهد که بیش از 70 میلیون نفر از جمعیت جهان لکنت دارند. یعنی 1 درصد از جمعیت جهان لکنت زبان را تجربه می کنند!

این یک اختلال روانی گفتار رایج است که عمدتا کودکان را تحت تاثیر قرار می دهد. تقریباً 75 درصد از کودکانی که لکنت زبان را تجربه می کنند، خود به خود بهبود می یابند. با این حال، برخی از کودکان آن را بیشتر نمی کنند و تا بزرگسالی به لکنت ادامه می دهند.

علائم و نشانه های لکنت چیست؟

رفتارهای اصلی لکنت زبان تکرار، طولانی شدن و گیر کردن، رفتارهای اصلی هستند که لکنت را مشخص می کنند.

تکرار: فردی که لکنت دارد ممکن است کلمات جزئی یا کامل یا کل عبارات را تکرار کند. طولانی شدن: فرد ممکن است صدایی را بکشد. گیرکردن: گیر ها وقفه های ناگهانی در گفتار هستند. ممکن است با توقف‌های ناگهانی مواجه شوند، مانند «من ماشین‌ها را دوست دارم (مکث)، رفتارهای ثانویه لکنت: هنگامی که یک کودک یا بزرگسال برای مدت طولانی لکنت زبان داشته باشد، رفتارهای ثانویه لکنت در آنها ایجاد می شود. اینها اقداماتی هستند که با تکرارها، طولانی شدن ها و گیر ها همراه هستند.

شما می توانید اینها را به عنوان تاکتیک های مدیریتی برای دور زدن تکرارها، گیر ها و طولانی شدن ها، کلمات ترسناک و لکنت پیش بینی شده در نظر بگیرید.

اجتناب

فردی که مدتی است لکنت زبان دارد، می داند که کجا و چگونه ممکن است لکنت کند. آنها مجموعه ای از کلمات ترسناک دارند. برای دور زدن هرگونه ناهماهنگی، آنها کاملاً از این کلمات و صداهای کلمه اجتناب می کنند. گاهی اوقات از یک مترادف استفاده می کنند. در حالی که در مواقع دیگر سکوت را بر بیان نیازها یا خواسته های خود ترجیح می دهند.

فرار از لکنت

درمان آنلاین لکنت

زمانی که اجتناب کارساز نباشد، فرد ممکن است از تکنیک های فرار برای غلبه بر ناهماهنگی های سرسختانه و لکنت استفاده کند. فرد ممکن است از پلک زدن مکرر چشم، صداهای پرکننده مانند “اومم” یا “اوههه”، تکان دادن سر، یا تکان دادن سرشانه در تلاش برای غلبه بر موانع استفاده کند. با این حال، تشخیص رفتار فرار برای فردی که در گفتار درمانی آموزش ندیده دشوار است.

فردی که لکنت زبان دارد ممکن است در مواقعی که بیش از حد خوشحال است، استرس دارد، مضطرب است، ترس یا عصبانی دارد، رفتارهای تکراری، طولانی شدن، مسدود کردن، اجتناب و گریز از خود نشان دهد. احساسات ترس، اضطراب، هیجان می تواند علائم و نشانه های لکنت را افزایش دهد. تحقیقات ثابت کرده است که احساسات منفی مانند اضطراب، خشم یا ترس باعث لکنت زبان می شوند، صحت ندارد.

اثرات دراز مدت لکنت چیست؟

اگرچه لکنت ممکن است برای بسیاری از ناظران «فقط یک ناروانی گفتار» به نظر برسد، اما ممکن است تأثیر عاطفی و روانی عمیقی بر فردی که لکنت دارد داشته باشد. کسانی که لکنت دارند دقیقاً می دانند چه می خواهند بگویند، اما به دلیل الگوهای گفتاری قطع شده قادر به بیان توسط گفتار نیستند.

لکنت تاثیر زیادی بر شادی، آرامش روانی، عزت نفس و اعتماد به نفس فرد می گذارد. بسیاری از افرادی که اختلالات گفتاری را تجربه می کنند، یک تصویر ضعیف و نادرست از خود دارند. نوجوانان و جوانانی که لکنت دارند مستعد اختلالات اضطراب فراگیر (GAD) ، افسردگی و مسائل خشم هستند.

کودکان بزرگتر و بزرگسالان ممکن است به طور کلی از تعاملات اجتماعی اجتناب کنند. زمانی که لکنت و اثرات عاطفی لکنت برای مدت طولانی مورد توجه قرار نگیرد، افراد دچار ناامیدی و خجالت همراه با اختلالات افسردگی می شوند. در نتیجه، بسیاری از بزرگسالانی که لکنت دارند اغلب به عنوان خجالتی، بی دست و پا، درونگرا و فاقد اعتماد به نفس برچسب زده می شوند. متأسفانه، بسیاری از مکانیسم های مقابله ای که افراد ایجاد می کنند، اثرات لکنت را بدتر می کند.

اضطراب، ترس یا خجالتی که فرد به دلیل لکنت احساس می کند ممکن است دفعات و شدت لکنت او را افزایش دهد. این یک چرخه معیوب است که شکستن آن به تنهایی بسیار دشوار است. لکنت نه تنها بر گفتار افراد تأثیر می گذارد، بلکه می تواند کیفیت زندگی آنها را نیز تحت تأثیر قرار دهد. اگر فردی هستید که لکنت دارید یا کسی را می شناسید که لکنت دارد، بدانید که تنها نیستید. می توان چرخه لکنت و خود بی ارزشی را شکست.

امروز با یک گفتار درمان مرکز آموزش و توانبخشی اختلالات یادگیری یاشا یا مرکز جامع گفتاردرمانی و کاردرمانی تبریز یاشام صحبت کنید و از برنامه گفتار درمانی آنلاین مرکز برای درمان لکنت استفاده کنید!

چه چیزی باعث لکنت زبان می شود؟

درمان آنلاین لکنت

علل لکنت یا لکنت زبان به نوع لکنت بستگی دارد. در بیشتر موارد علل لکنت می تواند اکتسابی، عصبی، روانی یا مبتنی بر دارو باشد. با این حال، هیچ دلیل ثابت شده ای برای لکنت رشدی وجود ندارد. چندین مطالعه به ترکیبی از چندین عامل اشاره کرده اند که با هم کار می کنند تا خطر لکنت را در افراد افزایش دهند.

سابقه خانوادگی

در اعضای خانواده افراد مبتلا به لکنت معمولا فرد لکنتی دیگری نیز وجود دارد. سابقه خانوادگی ناروانی گفتار و سایر اختلالات گفتاری ممکن است احتمال ابتلای کودک به لکنت را در آینده افزایش دهد.

اختلالات گفتار و زبان

لکنت اغلب همراه با سایر اختلالات گفتار و زبان است. افرادی که دارای اختلال ارتباط اجتماعی (SCD)، اختلال طیف اوتیسم (ASD) یا اختلال کم توجهی بیش فعالی (ADHD) هستند، ممکن است بیش از دیگران مستعد لکنت باشند.

تفاوت در ساختار مغز

برخی از مطالعات نشان می دهد افرادی که لکنت دارند، فعالیت کمتری در نواحی مغز درگیر شنوایی دارند. اگر پردازش شنوایی و شنوایی فردی بهینه نباشد، ممکن است این عامل علت لکنت زبان فرد را توضیح دهد. مطالعه دیگری با ام آر آی نشان داد که سطح فعالیت نیمکره راست مغز افراد مبتلا به لکنت بیشتر است.

ژنتیک

در سال 2010، تیمی از محققان مجموعه‌ای از جهش‌ها را در ژن GNPTAB کشف کردند که مستقیماً با لکنت در ارتباط است. مطالعات اخیر به رهبری دکتر دراینا بر روی مدل‌های موش با جهش GNPTAB نشان می‌دهد که موش‌هایی با آستروسیت‌های کمتر (سلول‌های ستاره‌شکل) در جسم پینه‌ای مغزشان صداهایی شبیه لکنت تولید می‌کنند. در دهه گذشته، دانشمندان جهش های ژن GNPTG و NAGPA را با لکنت مرتبط دانسته اند. حدود 9 درصد از تمام انسان هایی که لکنت دارند دارای جهش در این 3 ژن هستند.

محیط

چارلز ون ریپر و دکتر بری گیتار مشاهده کردند که محیط با سابقه خانوادگی (استعداد) در لکنت زبان کودک تاثیر دارد. لکنت یک وضعیت چند عاملی است و محیط یا استرس محیطی به تنهایی نمی تواند لکنت ایجاد کند. کودکی که جهش های ژنتیکی را از یکی از والدین یا هر دوی آنها به ارث برده است ممکن است بلافاصله پس از تجربه ضربه عاطفی، تغییر ناگهانی محیط یا از دست دادن فردی شروع به لکنت کند.

چه زمانی باید برای درمان آنلاین لکنت با یک گفتار درمانگر صحبت کرد؟

درمان آنلاین لکنت

مطالعات نشان می دهد که مداخلات اولیه برای لکنت بهترین نتایج را دارند. وقتی سن کودک پایین است، کمتر احتمال دارد که احساسات منفی شدید را تجربه کند و رفتارهای ثانویه مرتبط با لکنت را از خود نشان دهد. با یک گفتاردرمانگر یا آسیب شناس گفتار زبان (SLP) هرچه سریع تر در مورد لکنت خود یا فرزندتان صحبت کنید. در صورت مشاهده هر یک از علائم لکنت زبان که در بالا ذکر کردیم، برای ارزیابی و درمان آنلاین لکنت با مرکز فوق تخصصی گفتار درمانی یاشام تماس بگیرید.

نشانه هایی که باید جدی گرفته شوند:

با این حال، در اینجا چند نشانه وجود دارد که نشان می دهد شما یا فرزندتان برای لکنت نیاز به توجه حرفه ای فوری دارید: لکنت با گذشت زمان بیشتر و شدیدتر می شود. هنگام صحبت کردن، تکان دادن دست ، تکان دادن سر، تکان دادن قسمتهای مختلف بدن وجود دارد. فرد مبتلا به لکنت از ارتباط با افراد و موقعیت های نیاز مند صحبت اجتناب کرده و از صحبت کردن فرار می کند. لکنت بیش از 6 ماه (در مورد کودک) ادامه داشته است.

درمان آنلاین لکنت زبان بزرگسالان

درمان آنلاین لکنت برای بزرگسالان نیز موثر است. اگر شما فردی هستید که برای مدت طولانی لکنت زبان دارید، باید با گفتاردرمانی مرکز آموزش و توانبخشی اختلالات یادگیری یاشا و مرکز جامع گفتار درمانی و کاردرمانی تبریز یاشام مشاوره و صحبت نمایید. شما از مرکز یاشام راهبردهای جدیدی برای ارتباط موثر و راهبردهای مقابله ای برای مدیریت رفتارهای ثانویه خواهید آموخت.

از درمان آنلاین لکنت چه انتظاری باید داشت؟

درمان آنلاین لکنت در درجه اول شامل گفتار درمانی است. پزشک گفتار درمانی یا تراپیست گفتار درمانی با شما یا فرزندتان کار خواهد کرد تا تکرارها، طولانی شدن و انسدادها را به حداقل برساند. اینها ممکن است شامل اصلاح لکنت و درمان از طریق کنفرانس ویدئویی برای افزایش روانی گفتار باشد. درمان آنلاین لکنت برای کودکی که لکنت دارد بستگی به سن فردی که لکنت دارد و همچنین شدت لکنت او دارد. یک آسیب شناس گفتار و زبان یا گفتار درمان گر واجد شرایط می تواند لکنت را تشخیص و درمان کند.

تمریتات گفتاردرمانی آنلاین برای درمان آنلاین لکنت بزرگسالان

مواردی که از یک آسیب شناس گفتار زبان یا گفتار درمانگر آموزش دیده و با تجربه در طول گفتار درمانی می توانید انتظار داشته باشید :

تمرینات درمان آنلاین لکنت متناسب با سن و بلوغ، برنامه های درمان لکنت متناسب با علایق و نیازهای هر مراجع، درک جامع از شرایط عاطفی فرد و ارائه خدمات حمایتی رشدی، خدمات خانواده محور و پاسخگویی فرهنگی، گفتار درمانگر با فردی که لکنت دارد و در صورت لزوم با اعضای خانواده او صحبت می کند.

اگر کودک شما خیلی کوچک است، گفتار درمان شما از شما سوالاتی در مورد عادات گفتاری، مهارتهای زبانی و مهارت های رشدی او می پرسد. همچنین ممکن است از شما در مورد شیوع لکنت و سایر اختلالات گفتاری در خانواده بپرسد. برای کودکان پیش دبستانی، والدین مستقیماً در فرآیند درمان لکنت زبان نقش دارند.

درمان آنلاین لکنت در کودکان بزرگتر از 7 سال

درمان آنلاین لکنت

اگر کودکی بزرگتر از 7 سال دارید، گفتار درمانگر ممکن است مستقیماً با کودک کار کند و در عین حال شما را در جریان قرار دهد. برای کودکان بزرگتر و نوجوانان درمان بر اصلاح لکنت و تکنیک های روانی و همچنین تأثیرات عاطفی لکنت تمرکز می کند.

اگر کودک شما علائم ناراحتی عاطفی را به دلیل لکنت نشان می دهد، گفتار درمان شما ممکن است درمان شناختی رفتاری یا روان درمانی را در درمان آنلاین لکنت توصیه کند. اهداف تکنیکهای لکنت درمانی برای کودکی که لکنت دارد به سن، شدت و آرزوهای فردی که لکنت دارد بستگی دارد

گفتار درمان شما قبل از تعیین اهداف کوتاه مدت و بلندمدت درمان لکنت، در مورد مشکلات مربوط به لکنت، تعاملات اجتماعی و تمرینات گفتار درمانی برای بهبود تسلط بر گفتار روان صحبت خواهد کرد. برای درمان آنلاین لکنت ممکن است درمان های بالقوه دیگری وجود داشته باشد که می تواند برای شما یا فرزندتان مفید باشد. این شامل:

درمان شناختی رفتاری (CBT) برای درمان آنلاین لکنت

درمان شناختی رفتاری در درمان آنلاین لکنت می تواند به فرد کمک کند تا یک رفتار ناخواسته یا مخرب را با رفتار مطلوب جایگزین کند. به عنوان مثال، اگر فردی به طور مکرر هنگام گیرکردن پلک بزند، می تواند ارتباط موثر را مختل کند. درمانگران شناختی رفتاری ممکن است شما یا فرزندتان را تشویق کنند تا موقعیت های اجتماعی را «آزمایش» کنید. این عمل اغلب دیدگاه جدیدی به افکار و مفروضات منفی ارائه می دهد. CBT یک معجزه یک شبه نیست. چند جلسه با یک گفتار درمان لازم است تا افکار و احساسات منفی را شناسایی کرده و بر روی آنها عمل کند.

مشاوره روانشناسی برای درمان آنلاین لکنت زبان

درمان آنلاین لکنت برای همه سنینی که به دلیل لکنت دچار ناراحتی می شوند ضروری است و توصیه می شود. مشاوره روانشناسی می تواند اضطراب، ترس، انتظار لکنت زبان، خجالت، شرم و افسردگی را برطرف کند. افسردگی یک اثر طولانی مدت رایج در لکنت درمان نشده است. روان‌درمانی و مشاوره روان‌شناختی می‌تواند به شما یا عزیزتان کمک کند تا از طریق گفتار درمانی، آسیبهای سرکوب‌شده، خاطرات و سایر احساسات منفی را برطرف کنید. این یک فضای امن و بدون قضاوت را برای کودک یا بزرگسال فراهم می کند تا در مورد احساسات خود در مورد لکنت در درمان آنلاین لکنت، تصور از خود و ارزش خود صحبت کند.

DAF یا تاخیر پس نورد شنیداری چیست؟ چگونه می تواند به درمان آنلاین لکنت کمک کند؟

دستگاه‌های بازخورد شنیداری تاخیری با استفاده از افکت کرال کار می‌کنند. DAF یک تاخیر بین تولید و درک گفتار را عامل لکنت معرفی می کند. این تاخیر بسته به تنظیم شما می تواند بین 50 تا 70 میلی ثانیه باشد.

بر اساس مطالعات متعدد، تاخیر 50 تا 70 میلی ثانیه ای می تواند لکنت زبان را تا حدود 70 درصد کاهش دهد. اگرچه استفاده از DAF مستلزم آموزش قبلی است، و بهتر است با یک گفتار درمان در مورد استفاده از DAF در درمان لکنت صحبت کنید تا “تاخیر” مناسبی را که برای شما مفید است را ارایه نماید.

Fluency Shaping یا شکل دهی روانی در درمان آنلاین لکنت چیست؟

چگونه می تواند لکنت زبان را کاهش دهد؟ شکل دهی روان به احساسات و نگرش های مرتبط با لکنت کمک نمی کند. هدف آن این است که به فردی که لکنت زبان دارد بیاموزد که از استراتژی ها و تکنیک های هوشمندانه برای صحبت کردن روانتر استفاده کند. شکل دهی روانی گفتار مجموعه ای از تکنیکهاست که شامل تنفس عمیق، تماس نرم اندامهی گویایی، کند شدن سرعت گفتار و شروع آرام است.

برای کاهش ناروانی گفتار در درمان آنلاین لکنت، می‌توانید تکنیکهای شکل‌دهی روانی کلام را از گفتاردرمان مرکز جامع گفتار درمانی و کاردرمانی یاشام یا گفتار درمان مرکز آموزش و توانبخشی اختلالات یادگیری یاشا یاد بگیرید و تمرین کنید.

تعدیل لکنت یا اصلاح لکنت در درمان آنلاین لکنت چیست؟

برخلاف تکنیک‌های شکل‌دهی روان که روان صحبت کردن را یاد می‌دهد که با تسلط بالاتر صحبت کنید، تکنیک‌های اصلاح لکنت مستقیماً برای کاهش لکنت در درمان آنلاین لکنت کار می‌کنند. تکنیکهای اصلاح لکنت شامل کنسل کردن لکنت، شل لکنت کردن ، بیرون کشیدن گیر و لغو گیر است.

به عنوان مثال، راهبردهای اصلاح لکنت در درمان آنلاین لکنت شامل تمریناتی است که فرد را از چگونگی و زمان تجربه تکرارها، طولانی شدن و گیرها آگاه می کند. هدف از این تکنیک لکنت درمانی، حساسیت زدایی از فرد نسبت به ناروانیهای خود و کاهش رفتارهای اجتنابی است. با استفاده از تکنیکهای اصلاح لکنت، می‌توان درگیری‌های آن‌ها را با گفتار کاهش داد و لکنت را با آرامش بیشتری کاهش داد!

چگونه والدین می توانند به کودکی که لکنت زبان دارد در درمان آنلاین لکنت کمک کنند؟

والدین بهترین منبع و سیستم حمایتی برای کودک دارای لکنت زبان هستند. والدین نقش مهمی در کمک به کودک برای رسیدن به اهداف گفتاری و زبانی خود دارند. از آنجایی که بیشترین زمان را با کودک خود می گذرانید، می توانید تمرینات گفتار درمانی مختلفی را برای بهبود تسلط روی گفتار در خانه اجرا کنید.

در اینجا چند نکته از فوت و فن های گفتار درمانی یاشام برای کمک به فرزندتان آورده شده است:

درباره لکنت و تاثیرات آن بر زندگی کودک بیشتر بدانید. لکنت زبان را آشکارا و بدون قضاوت با کودک خود در میان بگذارید. با یک متخصص گفتار درمانگر در مورد اختلالات گفتاری فرزندتان صحبت کنید.

به فرزندتان زمان بدهید. به نظرات، ایده ها و دیدگاه های آنها گوش دهید. حتی زمانی که آنها در حال تجربه یک گیر سخت هستند، صحبت را قطع نکنید. جملات فرزندتان را تمام نکنید. وقتی با شخص دیگری صحبت می کنند به جای آنها پاسخ ندهید.

تعداد سوالاتی که از فرزندتان می‌پرسید را کاهش دهید. جملات مثبت و تقویت کننده بیان کنید. به فرزندتان زمان کافی بدهید تا به هر سوالی که می پرسید پاسخ دهد. ترجیح می‌دهند سؤالات پایان بسته بپرسند. مدل سخنرانی برای فرزندتان باشید. شما همیشه آهسته صحبت کنید. این به فرزند شما نشان می دهد که مجبور نیست هر بار که حرفی برای گفتن دارد در صحبت کردنش عجله کند.

با گفتار درمان آنلاین مرکز جامع گفتار درمانی و کاردرمانی یاشام یا مرکز آموزش و توانبخشی اختلالات یادگیری یاشا در مورد درمان اختلال روانی گفتار و پیشرفت آنها در تماس باشید.

هر زمان که ممکن است آنها را با کلمات تشویق کننده توانمند کنید. آواز خواندن و شعر خواندن را به آنها بیاموزید. تحقیقات نشان می دهد که لکنت در هنگام آواز خواندن تقریبا غیرممکن است. با والدین دیگری که فرزندانشان نیز لکنت دارند صحبت کنید.

در مرکز جامع گفتار درمانی و کاردرمانی تبریز یاشام و با مرکز آموزش و توانبخشی اختلالات یادگیری تبریز یاشا ما گروههای والدین و فرزندان را برای درمان آنلاین لکنت داریم که می توانید شما هم با آنها در ارتباط باشید.

درمان آنلاین لکنت در گفتاردرمانی آنلاین یاشام چگونه می تواند در ارزیابی و درمان لکنت به کودک کمک کند؟

درمان آنلاین لکنت

درمان لکنت به سن و شدت فردی که لکنت دارد بستگی دارد. بنابراین، تیم گفتار درمانی یاشام برای یافتن بهترین گفتار درمان که می تواند به شما و فرزندتان کمک کند، با شما همکاری خواهد کرد. مرکز جامع گفتار درمانی و کاردرمانی تبریز یاشام و مرکز آموزش و توانبخشی اختلالات یادگیری تبریز یاشا درمان آنلاین لکنت از طریق جلسات ویدیویی رو در رو و همچنین یک برنامه تلفن همراه ارائه می دهد. ماهیت تعاملات بین شما، فرزندتان و درمانگر به سن و رشد کودک شما بستگی دارد.

درمان آنلاین لکنت برای سنین 0 تا 3 سال

گفتاردرمانگران معمولاً یک استراتژی گفتار درمانی غیر مستقیم یا یکپارچه را برای درمان آنلاین لکنت در کودکان پیش دبستانی ترجیح می دهند. گفتار درمان یاشام و والدین یا مراقبان نقش مهمی در روند درمان دارند. به اعضای خانواده تمرینات مختلف لکنت و فعالیت های گفتار درمانی را آموزش می دهد. شما آنها را روزانه در خانه انجام خواهید داد و در جلسه بعدی بازخورد مستقیمی را به درمانگر می دهید.

درمان آنلاین لکنت برای سنین 3.5 تا 6 سال

کودکان در سنین مدرسه می توانند به تنهایی در جلسات ویدئویی درمان آنلاین لکنت شرکت کنند. با این حال، درمانگران مرکز جامع گفتار درمانی وکاردرمانی تبریز یاشام ترجیح می دهند که والدین در طول هر جلسه با کودک بنشینند تا نشانه های مختلف را مشاهده کنند و یاد بگیرند. والدین می توانند در خانه برای هر کودکی که در گفتار درمانی آنلاین لکنت شرکت می کند کمک کنند.

درمان آنلاین لکنت برای سنین 7 سال به بالا

کودکان بزرگتر از 7 سال می توانند به تنهایی در جلسات ویدئویی برای درمان آنلاین لکنت شرکت کنند. گفتار درمانگر والدین را در جریان کار نگه می دارد. می توانید بازخورد عملکرد و پیشرفت فرزندتان را مستقیماً از تیم درمان مرکز جامع گفتار درمانی و کاردرمانی تبریز یاشام دریافت کنید.

درمان آنلاین لکنت بزرگسالان

درمان آنلاین لکنت برای بزرگسالان شامل فعالیتهای متناسب با سن و تمرینات لکنت است. شما می توانید به تنهایی در جلسات شرکت کنید. با این حال، همیشه می توانید از عزیزانتان بخواهید که در طول جلسات درمان آنلاین لکنت کنار شما بنشینند.